Cristiano Ronaldo mot Argentina 18/11/2014

Cristiano Ronaldo mot Argentina 18/11/2014

Posted by on nov 26, 2014 in youtube

Cristiano Ronaldo Portugal

18 november 2014 spelades vänskapsmatchen mellan Portugal – Argentina där både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi spelade från start. Målrik kan man knappast kalla matchen då det bara blev ett enda mål i Portugals 1-0 seger över Argentina. Och nu kanske en del som inte kommer ihåg matchen tror att just Cristiano Ronaldo gjorde det enda målet? Tyvärr alla fans får vi göra er besvikna för det var Raphaël Guerreiro som blev matchens målskytt på övertid. Både Ronaldo och Messi spelade bara första halvlek. Dock är det kul att följa vad Cristianos Ronaldo åstadkom på planen i alla fall mot Argentina. Så varsågoda, här lite fotbollsgodis från Ronaldo.

Post a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.